Om oss

petter_tommy

Får vi presentera oss?

Vi heter Petter Larsson och Tommy Nerstrand som tillsammans driver bolaget L&N Marin AB. Det är till oss du vänder dig när du funderar på att investera i en McLaybåt!

Vi har även egna verksamheter där vi jobbar som professionella fiskeguider på Vänern. Som fiskeguider med ”Laxtrolling” som specialitet använder vi våra egna McLaybåtar i vår dagliga verksamhet sedan drygt 5 år tillbaka. När vi bytte båtar till var sin McLay 751 Cabin Cruisier så insåg vi snabbt att detta var den bästa investeringen vi gjort. Både för oss själva och våra kunder.

Säkerhet, prestanda, snygga och samtidigt oömma båtar blev succe! Därför var det ganska naturligt att vi även började sälja båtarna i Skandinavien.

Hösten 2010 reste Tommy till Nya Zealand för att på plats träffa ägaren Steve McLay och hela hans båt- och fiskeintresserade personal. Ett besök som övertygade ännu mer om båtarnas kvalitet.

Vi har ensamrätt att sälja McLay båtarna i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. D.v.s. Östersjöregionen med tillhörande länder blir vårt naturliga område. Kanske är Du vår nästa kund?!

Välkommen!

Tommy Nerstrand Tel. 0046 (0) 708-807222. tommy(at)mclayboats.se

Petter Larsson Tel. 0046 (0) 705-711029. petter(at)mclayboats.se